KwaliteitAlle aangekochte machines worden getest en ondergaan een grondige inspectie en eventuele nodige reparaties worden uitgevoerd. Aansluitend wordt het intern transport materieel in de hal geplaatst en in stand gehouden.
 
De basis voor succesvolle heftruckhandel
 
Vertrouw op ons: Sinds vele jaren genieten we bij het wereldwijd zaken doen bij het bijzondere vertrouwen van onze klanten. Vele heftruckdeals worden telefonisch afgehandeld. Bij ons heeft het gesproken woord net zo veel waarde als een schriftelijke aanbieding.
 
Extra zekerheid bij aankoop verkrijgt u door het zorgvuldig uitproberen van onze machines, wij leveren een duidelijk overzicht van eventuele gebreken op voorhand. U ontvangt betrouwbare, omvangrijke informatie over de toestand en waarde van de heftrucks.
 
Tot slot staat BS Forklifts voor heftruckhandel met een overtuigende prijs/kwaliteitverhouding en een hoge dienstverlenende kwaliteit. Vanaf heftruckinkoop, via het betrouwbaar testen van de gebruikte machines tot en met het transport van de machines naar onze klanten.
 
Klantinformatie is voor ons belangrijk: wij zijn altijd blij met uw feedback: stuur hier uw feedback